11795 / Diatermialaitteet ja tarvikkeet DPS

Määräaika: 31.12.2029 9:00 (UTC+02:00)
Määräaikaan:

Tiivistelmä

Kaikkien tietojen näyttäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.
11795 / Diatermialaitteet ja tarvikkeet DPS
Hankintailmoitus­tyyppi
Kilpailu [TED eF[16]]
Julkaistu
10.9.2024 9:11 (UTC+03:00)
Kysymysten jätön määräaika
15.12.2029 9:00 (UTC+02:00)
Tarjousten määräaika
31.12.2029 9:00 (UTC+02:00)
Organisaatio
Sansia Oy
Kuvaus
Sansia Oy pyytää osallistumishakemuksia perustettavaan dynaamiseen hankintajärjestelmään, jonka kautta hankitaan terveydenhuollon erilaiset ja erihintaiset diatermialaitteet tarvikkeineen Sansia Oy:n hyvinvointialueiden osakkaille. Hankintoja tehdään Sansia Oy:n osakkaiden tarpeiden mukaisesti.
Hankinnat tehdään dynaamisen hankintajärjestelmän sisällä erillisillä tarjouspyynnöillä. Dynaaminen hankintajärjestelmä päättyy 31.12.2029.
Dynaamisen hankintajärjestelmän perustamisvaiheessa osallistumishakemuksen jättämiselle on varattu vähintään 30 päivää siitä päivästä, jona hankintailmoitus on lähetetty julkaistavaksi. Perustamisvaiheen aikana ei voida tehdä dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisiä kilpailutuksia. Hankintavaiheeseen siirrytään syksyllä 2024 ja ensimmäiset hankinnat on suunniteltu toteutettavaksi vuonna 2024.
Sansia Oy hyväksyy järjestelmään kaikki osallistumishakemuksen jättäneet hakijat, jotka täyttävät tarjoajille asetetut soveltuvuusvaatimukset.
Dynaamisella hankintajärjestelmällä on tarkoitus hankkia
1) Diatermialaitteet raskaaseen kirurgiaan
2) Diatermialaitteet politoimintaan
3) Diatermialaitteiden tarvikkeet
Tarjoajaehdokas voi jättää osallistumishakemuksensa koskien yhtä tai useampaa osa-aluetta.
Järjestelmään voi hakeutua toimittajaksi koko järjestelmän voimassaoloajan. Järjestelmään hakeutuminen ei tarkoita suoraan osallistumista kilpailutettaviin hankintoihin, vaan tarjoajan tulee hyväksymisen jälkeen erikseen jättää tarjous avattaviin kilpailutuksiin. Hankintasopimuskohtaiset vaatimukset, kuvaukset ja muut asiakirjat ovat nähtävillä kilpailutuksen avaushetkellä dynaamiseen järjestelmään hyväksytyille toimijoille. Voimassa oleviin sopimuksiin eli jo kilpailutettuihin hankintoihin ei voi jättää tarjousta ennen kuin kilpailutus avataan uudelleen.
Kilpailutettavat tuotteet, tuotteille asetettavat vähimmäisvaatimukset ja muut hankinnan kohteeseen liittyvät vähimmäisvaatimukset ja muut ehdot sekä tilaajat määritellään aina erikseen jokaisessa hankintajärjestelmän sisäisessä tarjouspyynnössä.