HUS 739-2023 / Tietopyyntö - Verensokeritestiliuska ja -mittari ammattikäyttöön

Tiivistelmä

Kaikkien tietojen näyttäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.
HUS 739-2023 / Tietopyyntö - Verensokeritestiliuska ja -mittari ammattikäyttöön
Hankintailmoitus­tyyppi
Suunnittelu [TED eF[4]]
Julkaistu
18.9.2024 15:47 (UTC+03:00)
Organisaatio
HUS-yhtymä
Kuvaus
TIETOPYYNTÖ:
Tämä ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan tietopyyntö mahdollisille tarjoajille.
HUS-yhtymä (”hankintayksikkö”) valmistelee ammattikäytön verensokerimittarien ja -liuskojen, ja niihin mahdollisesti liittyvien palvelujen hankintaa yhdessä muiden alustavien tilaajatahojen (HUS-yhtymän yksiköt ja jäsenet: Itä-Uudenmaan hyvinvointialue, Keski-Uudenmaan hyvinvointialue, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue ja Helsingin kaupunki sekä Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen hyvinvointialueet) kanssa.
Tässä tietopyynnössä pyydetään kiinnostuneita toimittajia kommentoimaan tietopyynnössä esitettyihin kysymyksiin (ks. liite 1 Hankinnan kuvaus)
Tietopyynnön tavoitteena on kerätä tarjouspyynnön valmistelun tueksi riittävästi tietoa Tilaajan tarpeeseen soveltuvista ammattikäytön verensokerimittareista ja -liuskoista sekä niihin liittyvistä palveluista. Jotta tuleva tarjouskilpailu voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti, tietopyynnöllä kartoitetaan markkinoilla olevia toimittajia ja heidän tuotevalikoimaansa sekä tarjolla olevien tuotteiden teknisiä tietoja.
Tietopyynnöllä ei pyydetä, eikä siihen anneta, tarjouksia.
Tietopyynnössä esitetty tieto on hankintayksikön alustavaa arviota kilpailutuksen toteuttamisesta, ja tietopyynnössä esitetyt seikat voivat muuttua hankintaa valmisteltaessa.
Tietopyyntöön vastanneille ei makseta korvausta tietopyyntöön vastaamisesta eikä mahdolliseen markkinavuoropuheluun osallistumisesta. Tietopyyntöön vastaaminen ei velvoita toimittajaa myöhemmin mahdollisesti järjestettävään tarjouskilpailuun osallistumiseen, eikä myöskään ole edellytyksenä tarjouskilpailuun osallistumiselle. Tietopyyntöön vastaaminen tai vastaamatta jättäminen eivät vaikuta tarjoajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa.
Tietopyyntö ei velvoita hankintayksikköä suorittamaan varsinaista hankintaa tai toteuttamaan hankintaa tietopyynnössä kuvatulla tavalla, eikä hankintayksikkö ole velvollinen ottamaan huomioon tietopyyntöön saatuja vastauksia tarjouspyynnön laadinnassa.
Toimittajien antamat vastaukset käsitellään luottamuksellisesti.