VH/5290/02.10.01/2024 / Tietopyyntö: Lahja- ja pr -tuotteet

Tiivistelmä

Kaikkien tietojen näyttäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.
VH/5290/02.10.01/2024 / Tietopyyntö: Lahja- ja pr -tuotteet
Hankintailmoitus­tyyppi
Suunnittelu [TED eF[4]]
Julkaistu
6.9.2024 9:58 (UTC+03:00)
Organisaatio
Verohallinto
Kuvaus
Verohallinto suunnittelee lahja- ja pr -tuotteiden kilpailuttamista. Tällä tietopyynnöllä Verohallinto kartoittaa lahja- ja pr -tuotteiden markkinatilannetta alla olevien kysymysten avulla.
Verohallinnolla on tarve hankkia vuosittain sidosryhmille pr-lahjoja sekä henkilökunnalleen muistamis- ja merkkipäivälahjoja sisäisten ohjeiden mukaisesti. Tätä tarkoitusta varten Verohallinnolla on sopimus, joka on nyt päättymässä. Tästä johtuen Verohallinnolla on tarve käynnistää uusi kilpailutus.
Tilattavia lahja- ja pr -tuotteita Verohallinto hyödyntää erilaisissa asiakastilaisuuksissa, tapahtumissa ja messuilla sekä oman henkilöstönsä keskuudessa, esimerkiksi merkkipäivien ja eläkkeelle siirtymisen yhteydessä.
Verohallinnon tarkoituksena on saada yhteistyökumppani lahja- ja pr -tuotteiden valikoiman kehittämiseksi ja Verohallinnolle soveltuvien tuotteiden hankkimiseksi. Tavoitteena on saada valikoimaan pr-, muistamis- ja merkkipäivälahoja, jotka ovat ekologisia ja laadukkaita. Verohallinto on valtakunnallinen organisaatio ja Verohallinto tilaa tuotteita eri puolille Suomea.
Hankinnan kohteena on Verohallinnon lahja- ja pr -tuotteiden kokonaispalvelu, joka muodostuu tuotteiden ja palvelujen yhdistelmästä siten, että Verohallinto saa tilauksesta sopimuksen mukaisia tuotteita sovitussa ajassa ja sovittuun paikkaan.
Verohallinto valitsee yhden toimittajan ja sopimuskauden aikana Verohallinto tilaa tuotteet toimittajalta tilaus-toimitusmenettelynä.
1) Onko teillä tilaamiseen käytössä Punch-Out, katalogi vai jokin muu ratkaisu, mikä?
2) Jos teillä on käytössä Punch-Out, onko se jo valmiiksi rakennettuna Handi-palveluun (valtionhallinnon tilaamisen ja laskujen käsittelyn järjestelmä) jonkin hankintayksikön osalta?
3) Mikä on tuotteen keskimääräinen toimitusaika tilaamisesta Verohallinnolle?
Jos mahdollista, liittäkää vastaukseenne mukaan tuotevalikoimanne, ja laittakaa mukaan myös aineettomat vaihtoehdot, jos valikoimassanne on sellaisia.
Pyydämme teitä ystävällisesti vastaamaan tähän tietopyyntöön 20.9.2024 klo 12:00 mennessä. Voitte toimittaa vastauksenne osoitteeseen [email protected].