525437 / Tietopyyntö: Öljyntorjuntakalusto, puomikontit

Tiivistelmä

Kaikkien tietojen näyttäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.
525437 / Tietopyyntö: Öljyntorjuntakalusto, puomikontit
Hankintailmoitus­tyyppi
Suunnittelu [TED eF[4]]
Julkaistu
5.9.2024 9:37 (UTC+03:00)
Organisaatio
Varsinais-Suomen hyvinvointialue
Kuvaus
Varsinais-Suomen hyvinvointialue kartoittaa markkinatilannetta öljyntorjuntakalustoon liittyvien puomikonttien osalta. Öljyntorjuntakalusto, puomikonttien hankintaan kuuluu seuraava kokonaisuus;
- Merikontti
- Solumuovitäytteinen aitapuomi
- Puomivalo
- Ankkuri ja ankkuriköysi
- Poiju
- Vetopää
Tällä ilmoituksella etsimme markkinoilta toimittajia, joiden valikoimasta löytyy ylläoleva kokonaisuus. Tarkoituksena on selvittää, onko toimittajilla mahdollisuus tarjota tuotekokonaisuutta.
Tämä ilmoitus ei ole tarjouspyyntö eikä ilmoituksen julkaisemisella aloiteta tarjouskilpailua. Ilmoitukseen vastaaminen ei ole edellytys mahdolliseen myöhempään kilpailutukseen osallistumiselle eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta tarjoajan asemaan tarjouskilpailussa.
Ilmoitus ei velvoita hankintayksikköä toteuttamaan hankintaa. Hankintayksikkö ei korvaa mahdollisia kustannuksia, jotka aiheutuvat tietopyyntöön vastaamisesta tai mahdolliseen markkinavuoropuheluun osallistumisesta.
Pyydämme toimittajia ilmoittautumaan markkinavuoropuheluun osoitteeseen: [email protected], viestiin otsikko: "VASTAUS ÖLJYNTORJUNTAKALUSTON, PUOMIKONTTIEN MARKKINAVUOROPUHELUUN" 13.09.2024 klo 13:00 mennessä.