531263 / Tietopyyntö: Kuljetustenhallintajärjestelmä

Tiivistelmä

Kaikkien tietojen näyttäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.
531263 / Tietopyyntö: Kuljetustenhallintajärjestelmä
Hankintailmoitus­tyyppi
Suunnittelu [TED eF[4]]
Julkaistu
15.10.2024 14:54 (UTC+03:00)
Organisaatio
Tuomi Logistiikka Oy
Kuvaus
Tuomi Logistiikka Oy kilpailuttaa myöhemmin julkaistavalla tarjouspyynnöllä Tuomi Logistiikan kuljetuspalveluiden kuljetustenhallintajärjestelmän (TMS) SaaS-palvelun hankinnan.
Tämä ei ole ennakkoilmoitus, hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan tietopyyntö mahdollisille hankinnasta kiinnostuneille tarjoajille. Tämän tietopyynnön tarkoituksena on kartoittaa mahdollisten hankinnasta kiinnostuneiden yritysten kykyä ja kiinnostusta toteuttaa tässä tietopyynnössä käsiteltävää hankintaa sekä selvittää alan yritysten näkemyksiä tulevaan hankintaan liittyen.
Järjestelmän avulla on tarkoitus suunnitella, ohjata sekä seurata kuljetuspalveluiden autokuljetuksen autojen päivittäistä kuljetustuotantoa sekä seurata autoja, lähetyksiä ja kolleja. Hankittavan järjestelmän avulla hallitaan asiakkaiden sopimukset ja hinnoittelumallit, luodaan aineisto asiakaslaskutukseen ja alihankinnan tilitykseen. Hankittava järjestelmä sisältää kuljettajasovelluksen, jonka välityksellä kuljettajat pystyvät kommunikoimaan helposti kuljetustenhallinnan kanssa, vastaanottamaan tehtäviä ja välittämään tapahtumatietoja kuljetustenhallinnalle.
Tietopyyntöön pyydetään vastauksia määräaikaan 5.11.2024 kello 12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] . Ohjeet tietopyynnön vastaamiseen löytyvät ilmoituksen "Muut tiedot" osasta. Kommentoitavat luonnosmateriaalit ovat ilmoituksen liitteissä.
Tietopyyntöön vastaaminen ei sido mahdollista tarjoajaa tarjouskilpailuun osallistumiseen, eikä myöskään ole edellytyksenä myöhemmin varsinaiseen tarjouskilpailuun osallistumiselle. Tietopyyntöön vastaaminen ei myöskään vaikuta mahdollisen tarjoajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa. Tietopyyntöön vastanneille ei makseta korvausta osallistumisesta.