505912 / Suurien yleisötapahtumien kokonaisvaltaiset turvallisuuspalvelut

Määräaika: 24.5.2024 12:00 (UTC+03:00)
Määräaikaan:

Tiivistelmä

Kaikkien tietojen näyttäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.
505912 / Suurien yleisötapahtumien kokonaisvaltaiset turvallisuuspalvelut
Hankintailmoitus­tyyppi
Kilpailu [TED eF[20]]
Julkaistu
3.5.2024 10:45 (UTC+03:00)
Kysymysten jätön määräaika
13.5.2024 12:00 (UTC+03:00)
Tarjousten määräaika
24.5.2024 12:00 (UTC+03:00)
Organisaatio
Tuomi Logistiikka Oy
Kuvaus
Hankinnan kohteena ovat suurien yli 1000 henkilön yleisötapahtumien kokonaisvaltaiset turvallisuuspalvelut tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.
Suuriin yleisötapahtumiin hankittavien kokonaisvaltaiset turvallisuuspalvelut koostuvat mm. seuraavista palveluista:
-Tapahtuman turvallisuuspäällikkö sekä viranomaisten määrittämän tarpeen mukaisesti riittävä määrä järjestyksenvalvojakortin omaavia järjestyksenvalvojia sekä liikenteenohjaajia
-Tapahtumaa varten etukäteen tehtävä turvallisuussuunnittelu: Turvallisuuspäällikön (tai muun palveluntuottajan edustajan) osallistuminen tuotannollisiin palavereihin, mahdolliseen viranomaispalaveriin, mahdolliseen liikenteensuunnittelupalaveriin
-Tapahtuman turvallisuus- pelastus- ja ensiapusuunnitelman laatiminen
-Tarvittavien asiakirjojen toimittaminen viranomaisille (esim. lista järjestyksenvalvojista tai pelastus- ja turvallisuussuunnitelma.)
-Tapahtumaan mahdollisesti tarvittavan ensiapupisteen järjestäminen/tilaaminen
-Tapahtumaan mahdollisesti tarvittavien ajoesteiden, aitojen tai muiden vastaavien turvallisuus- ja liikennejärjestelyihin liittyvien elementtien hankkiminen.
-Tapahtumaan mahdollisesti tarvittavan vesipelastusyksikön järjestäminen/tilaaminen
-Tapahtumassa työskentelevän turvallisuushenkilöstön johtaminen, perehdytys sekä työvuorosuunnittelu.
-Tapahtumassa työskentelevän turvallisuushenkilöstön varustaminen asianmukaisilla ja vaadittavilla varusteilla esim. radiopuhelimet, huomioliivit, liikenteenohjausvälineet jne.
-Yhteydenpito tapahtuman järjestäjään sekä muihin mahdollisiin tapahtuman toteuttajiin (esim. tapahtuman tekniikan toimittajaan tai artistin edustajaan)
-Tapahtuma-alueen vartiointi
Tampereen kaupunki järjestää vuosittain noin 2-5 suurta yli 1000 henkilön yleisötapahtumaa, joihin ko. palveluita hankintaan. Tapahtumat ovat tyypillisesti kestoltaan lyhyitä 1-5 tuntia kestäviä ulkoilmatapahtumia.
Sopimus hankinnasta tehdään kahden vuoden sopimuskaudelle. Sopimuskausi alkaa 1.9.2024 ja päättyy 31.8.2026. Sopimuskautta on mahdollista jatkaa toistaiseksi voimassa olevalla optiokaudella. Hankinta kilpailutetaan kuitenkin hankintalain mukaisesti säännöllisin väliajoin.