497423 / Sähköautojen latauspalvelu

Määräaika: 23.5.2024 12:00 (UTC+03:00)
Määräaikaan:

Tiivistelmä

Kaikkien tietojen näyttäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.
497423 / Sähköautojen latauspalvelu
Hankintailmoitus­tyyppi
Kansallinen hankintailmoitus
Julkaistu
2.5.2024 12:38 (UTC+03:00)
Kysymysten jätön määräaika
10.5.2024 12:00 (UTC+03:00)
Tarjousten määräaika
23.5.2024 12:00 (UTC+03:00)
Organisaatio
Tuomi Logistiikka Oy
Kuvaus
Tuomi Logistiikka Oy pyytää Pirkanmaan hyvinvointialueen toimeksiannosta tarjouksia sähköautojen latauksen operointipalveluiden hankinnasta.
Hankinnan kohteena on sähköautojen latauspalvelukokonaisuus. Latauslaitteiden tulee soveltua terveydenhuoltolaitosympäristön julkiseen käyttöön. Latauspalvelu sisältää latauslaitteen, latauslaitteen asennuksen ja huolto- päivitys-, etätuki- ja laskutus- sekä operointipalvelut.
Hankinta sisältää tarvittavat tietoliikennelaitteet ja -yhteydet. Hankintaan sisältyy myös latauskartoituksen tekeminen aina kuhunkin latauslaiteympäristöön.
Tilaaja vastaa:
-sähkösyötön järjestäminen latauslaitteille
-latauslaitteen tarvitseman mahdollisen asennusjalustan asentaminen kuuluu tilaajalle, jalustan toimitus kuuluu latauspalvelun toimittajalle
-Tarvittavien lupien hankinta
-Tarvittavat infratyöt (mm. sähkösyötön putkitus ja kaapelointi) kokonaisuudessaan
-Tarvittavat liikenteenohjauslaitteet
-Mahdolliset törmäyssuojat yms.
Latauslaitteet kytketään tilaajan sähkönkäyttöpaikan perään, jonka perus- ja sähköenergiamaksuista vastaa tilaaja. Latauspalvelusta saadut tuotot tilitetään kvartaaleittain. Tilaaja tulee hinnoittelemaan latauspalvelun paikallisen markkinahinnoittelun mukaisesti, huomioiden julkisen ja yleishyödyllisen käyttötarkoituksen. Operaattori ei saa laskuttaa tilaajalta tai asiakkaalta muita kuluja, kuten esimerkiksi prosentti tai kWh perusteista komissiota tai aloitusmaksua.
Sopimus tehdään yhden toimittajan kanssa.
Toimittaja suorittaa laitteen käyttöönoton standardin SFS 6000-7-722 mukaisesti. Laite tulee tarroittaa latauslaitteiden yleisten tarroitusohjeiden mukaisesti.
Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Sopimuksen päätyttyä toimittaja on velvollinen purkamaan ja viemään pois asennetut latauslaitteet.
Toteutettava latauslaitteiden määrä vuonna 2024:
• Tays keskussairaala 5
• Valkeakoski 1
• Sastamala 1
Ilmoitetut latauslaitteiden määrät ovat suuntaa antavia, eivätkä sitovia. Sopimuskauden aikana on mahdollista tilata lisää latauslaitteita.