496366 / Inkontinenssisuojien hankinta

Määräaika: 7.6.2024 12:00 (UTC+03:00)
Määräaikaan:

Tiivistelmä

Kaikkien tietojen näyttäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.
496366 / Inkontinenssisuojien hankinta
Hankintailmoitus­tyyppi
Kilpailu [TED eF[16]]
Julkaistu
3.5.2024 15:01 (UTC+03:00)
Kysymysten jätön määräaika
17.5.2024 12:00 (UTC+03:00)
Tarjousten määräaika
7.6.2024 12:00 (UTC+03:00)
Organisaatio
Tuomi Logistiikka Oy
Kuvaus
Tuomi Logistiikka Oy kilpailuttaa tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti inkontinenssisuojat Sisä-Suomen yhteistoiminta-alueelle; Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan hyvinvointialueet, lukuun ottamatta Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialuetta.
Tällä hankintasopimuksella hankintoja tekevät Tilaaja Tuomi Logistiikka Oy sekä Tavarantilaajat Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan hyvinvointialueet. Tilaaja ja Tavarantilaajat voivat tällä sopimuksella tehdä Tavarantilauksia itselleen sekä tytäryhteisöilleen ja sidosyksiköilleen.
Sopimuksen arvonlisäveroton vuosiarvo on noin 7 000 000 euroa. Sopimuksen arvonlisäveroton kokonaisarvo laskettuna kuudelle vuodelle on noin 42 000 000 euroa, joka jakaantuu hyvinvointialueittain seuraavasti: Kanta-Hämeen hyvinvointialue n. 30 % ja Pirkanmaa hyvinvointialue n. 70 %.
Sopimuskauden pituus on kolme (3) vuotta. Sopimusta voidaan jatkaa varsinaisen sopimuskauden jälkeen toistaiseksi voimassa olevana. Hankinta tullaan kilpailuttamaan uudelleen neljän - kuuden vuoden sisällä. Sopimuksen arvioitu alkamisajankohta on marraskuu 2024.
Inkontinenssisuojia käytetään Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan hyvinvointialueiden sairaaloissa ja hoitoyksiköissä (mm. terveyskeskuksien vuodeosastot) sekä asiakkaiden kotona ja kotiin rinnastettavissa palveluasumisyksiköissä (mm. palvelutalot). Hankinnassa on seitsemän (7) osa-aluetta. Osa-alueissa 1 ja 3-7 inkontinenssisuojia toimitetaan yleisenä jakeluna (ei asiakaskohtaisesti nimikoituja suojia) Tuomi Logistiikka Oy:n varastolle, josta Tuomi Logistiikka jakelee ne hyvinvointialueiden sairaaloihin ja hoitoyksiköihin. Osa-alueessa 2 hankitaan hoitotarvikejakelun piiriin kuuluvat asiakaskohtaisesti nimikoidut inkontinenssisuojat ja ne toimitetaan toimittajan jakelemana kotona ja kotiin rinnastettavissa palveluasumisyksiköissä asuville kotijakelun asiakkaille. Tarjouspyynnön julkaisuhetkellä kotijakelun piirissä on n. 18 000 asiakasta.
Hankinta on jaettu osiin:
1. Sairaala- ja hoitoyksikkötuotteet
2. Koti- ja kotiin rinnastettavan palveluasumisen tuotteet, tilaaminen ja jakelu
3. Vuodesuojat
4. Verkkohousut
5. Terveyssiteet/kuukautissuojat
6. Suorakaidevaipat
7. Pienten lasten teippivaipat
Kanta-Hämeen hyvinvointialueesta voidaan käyttää myös lyhennettä OmaHäme ja Pirkanmaan hyvinvointialueesta lyhennettä Pirha. Tässä hankinnassa mukana olevista osapuolista käytetään jäljempänä myös lyhenteitä "Tilaaja, jolla tarkoitetaan Tuomi Logistiikka Oy:tä ja "Tavarantilaaja", jolla viitataan Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan hyvinvointialueisiin.
Tarjoaja voi jättää tarjouksen yhteen tai useampaan osaan.
Arviot sopimuskauden hankintamääristä eivät sido tilaajaa/tavarantilaajaa. Tilausmäärät voivat vaihdella vuosittain. Hankinnan volyymia on kuvattu tarjouspyynnöllä.