526827 / Invest in Sodankylä opas

Määräaika: 1.11.2024 16:00 (UTC+02:00)
Määräaikaan:

Tiivistelmä

Kaikkien tietojen näyttäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.
526827 / Invest in Sodankylä opas
Hankintailmoitus­tyyppi
Pienhankinta
Julkaistu
11.10.2024 15:58 (UTC+03:00)
Kysymysten jätön määräaika
20.10.2024 23:59 (UTC+03:00)
Tarjousten määräaika
1.11.2024 16:00 (UTC+02:00)
Organisaatio
Sodankylän kunta
Kuvaus
Sodankylän kunta on käynnistänyt Lapin liiton rahoittaman alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen hankkeen (AKKE): Invest in Sodankylä -selvityshanke. Invest in Sodankylä -selvityshankkeen tavoitteena on aluetalouden vahvistaminen houkuttelemalla uusia investointeja. Hankkeen keskiössä on arktisen talouden ja teollisuuden kestävän kasvun tukeminen, samalla kun vastataan vaestökehityksen, työvoiman saatavuuden, osaamisen kehittämisen, elinymparistön laadun
parantamisen, toimintaymparistön muutosten, ilmastonmuutoksen hillitsemisen ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämisen haasteisiin. Hankkeen myötä pyritään lisäksi parantamaan pitkälla tähtäimellä Sodankylan infrastruktuuria ja edistämään kestävää kehitystä, vahvistamaan paikallistaloutta seka lisäämään työpaikkoja.
Hankkeessa toteutetaan Invest in Sodankyla -opas. Opas toteutetaan hankittavana ostopalveluna ja se sisältää visuaalisesti tuotettua yleistä tietoa Sodankylän liiketoimintaeduista ja investointimahdollisuuksista, vahvuuksista, erityispiirteistä, liiketoimintaympäristöstä, markkinoista, infrastruktuurista, saavutettavuudesta ja sijoittautumismahdollisuuksista. Oppaassa tuodaan esille tietoa alueen tarjoamista investointimahdollisuuksista eri toimialoilla, kuten kaivannaisteollisuudessa, matkailussa, biotaloudessa sekä näitä tukevista palveluista ja toimialoista sekä alueen tarjoamista palveluista ja tukiohjelmista yrityksille.
Oppaan on tarkoitus olla voimassa 3-5 vuoden ajan ja opas tuotetaan sellaiseksi, että se on muunneltavissa ja päivitettävissä. Tuotoksena syntyy Invest In Sodankylä -opas.
Hankinnan yksityiskohtaisina sisältöinä ovat:
1) Invest In Sodankylä opas.
2) oppaassa määritellään yhdessä kunnan toimijoiden kanssa Sodankylän investointipotentiaali ja esitellään se houkuttelevasti ja monipuolisesti laaditussa laadukkaassa digitaalisessa oppaassa. Oppaan keskeisestä sisällöstä tulee laatia myös esittelymuotoinen power point -versio.
3) oppaassa tulee olla myös Sodankylän toimintaympäristön kuvaus ja oppaassa esitettävät tiedot tulee olla ajantasaiset ja luotettavista lähteistä (sis. lähdetiedot).
4) oppaan tulee sisältää myös karttaesityksen Sodankylän investointimahdollisuuksista.
5) digitaalinen opas sekä siihen liittyvä power point esittelymateriaali tulee olla päivitettävässä muodossa, jotta sitä voidaan hyödyntää ja pitää ajantasaisena vähintään seuraavat 3-5 vuotta.
6) oppaan lisäksi tuotetaan invest in esittelyvideo perustuen oppaan sisältöön. Video on kestoltaan noin 2-3 min. Videon tarkoituksena on herättää mielenkiintoa Sodankylästä investointialueena.
7) videosta tulee olla myös versiot somessa ja infotauluille soveltuvina lyhytvideoina (15-30 s.). Videoiden tulee toimia myös ilman ääntä.
8) oppaassa ja videoissa hyödynnettävä visuaalinen kuvamateriaali tulee olla Sodankylästä otettua ja ajantasalla olevaa materiaalia.
9) kaikissa materiaaleissa ja asiakirjoissa tulee olla Lapin liiton logo ja muut hankkeen rahoittajan edellyttämät tunnistetiedot.
9) kaikki materiaali tulee olla suomen ja ja englannin kielellä.
10) tilaaja ohjaa työtä ja tarjoajan ja tilaan kesken tulee järjestää riittävästi työpalavereita työn etenemisen mukaan. Työpalavereita tulee sisältyä vähintään 5 työneuvottelua (teams yhteydellä), joista tarjoaja pitää muistiot ja tarjoaja laatii asialistat neuvotteluihin. Tilaajalla on oikeus kommentoida aineistoa ja teettää muutoksia aineistoon työn tavoitteiden sekä laadun saavuttamiseksi.
11) työ tulee olla tilaajalle luovutettavissa kesäkuun 2025 loppuu. Työn luovutuksen tarkempi päivämäärä sovitaan tarjoajan ja tilaajan kanssa työn aloituspalaverissa.
Tarjouksen tulee sisältää:
- Työsuunnitelma: Suunnitelman tulee kuvata tarjouksen sisältö, prosessin päävaiheet ja tarjoajan ja tilaajan välisen vuorovaikutuksen. Työsuunnitelmassa tulee käydä ilmi myös tarjoajan visio oppaasta ja videotuotannosta.
- Kuvaus tarjoajan työryhmästä: Projektiin osallistuvat henkilöt, nimetty vastuuhenkilö, henkilöiden työkokemukset ja henkilökohtaiset referenssit vastaavanlaisista tuotetuista materiaaleista.
- Mikäli tarjoaja käyttää alihankintoja, tulee myös alihankintayritykset ja alihankintayritysten projektiin osallistuvien henkilöiden tiedot esittää vastaavalla tavalla.
- Tarjoajan referenssit (valittu esimerkkikohde näytteineen) vastaavanlaisesta työstä. Työn tulee olla toteutettu viimeisten viiden vuoden aikana.
Tarjoukset arvioidaan laadun 60% ja kokonaishinnan 40% perusteella. Kokonaishinnan pistemäärä tulee kaavalla: (pienin annettu arvo / tarjottu arvo) * maksimipisteet
Laadullinen pistemäärä jakaantuu työsuunnitelman 20 pst. ja työryhmän 20 pst., referenssien 10 pst. sekä idearikkaus ja visuaalinen osaaminen 10 pst., perusteella kaavalla. Tilaajan työryhmä arvioi ja pisteyttää laadulliset tekijät. Tarjouspyynnön liitteenä on laadullisen arvioinnin kriteerit.
Lisätietokysymykset tarjouspyyntöön liittyen tulee jättää määräajassa hankintajärjestelmässä ja niihin myös vastataan hankintajärjestelmässä.
Hankinta on kansallisen kilpailutuskynnyksen alittava pienhankinta.
Hankintayksikkö varaa oikeuden olla toteuttamatta hankintaa. Hankintalaki 80§ ja 81§
Valitun tuottajan kanssa solmitaan kirjallinen sopimus.
Tarjoaja hyväksyy, että sopimuksessa sovelletaan julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja
(JYSE 2014 Palvelut) siltä osin, kuin ne eivät ole ristiriidassa sopimuksen kanssa.