DNRO 1072/02.08.00/2025 / Osallistumispyyntö / Rakennuttaja- ja valvontakonsultti / Kokonniemen liikuntakeskuksen projektinjohtourakka

Määräaika: 2.6.2025 13:00 (UTC+03:00)
Määräaikaan:

Tiivistelmä

Katso samankaltaisia mahdollisuuksia
Kaikkien tietojen näyttäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.
DNRO 1072/02.08.00/2025 / Osallistumispyyntö / Rakennuttaja- ja valvontakonsultti / Kokonniemen liikuntakeskuksen projektinjohtourakka
Hankintailmoitus­tyyppi
Kilpailu [TED eF[16]]
Julkaistu
27.4.2025 15:45 (UTC+03:00)
Kysymysten jätön määräaika
19.5.2025 16:00 (UTC+03:00)
Tarjousten määräaika
2.6.2025 13:00 (UTC+03:00)
Organisaatio
Porvoon kaupunki
Kuvaus
Porvoon kaupunki pyytää ehdokkaita lähettämään osallistumishakemuksensa tämän osallistumispyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.
Kokonniemen liikuntakeskus on investointi Porvoon liikunta- ja urheilumahdollisuuksien kehittämiseen. Alueelle rakennetaan monipuolinen ja nykyaikainen liikuntakeskus, joka palvelee laajasti niin harrastajia, kilpaurheilijoita kuin tapahtumajärjestäjiä. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa Porvoon asemaa liikuntakaupunkina, edistää asukkaiden hyvinvointia ja mahdollistaa entistä monipuolisempia liikunta- ja tapahtumapalveluja. Hanke koostuu kahdesta projektista, joista uudisrakennusprojektissa toteutetaan kaksikaukaloinen jäähalli, matalan kynnyksen aulatilat ja monitoimiareena sekä näihin liittyvistä välittömistä piha- ja pysäköintialueista. Infra-projektissa toteutetaan Porvoon kaupungin toimesta uudet katualueet, kunnallistekniikan siirrot, pelikentät sekä osa pysäköintialueista.
Uudisrakennusprojekti toteutetaan kahdessa vaiheessa, jotta nykyiset liikuntatilat pysyvät käytössä rakentamisen aikana. Ensimmäinen vaihe ajoittuu vuosille 2025–2028 ja toinen vaihe vuosille 2028–2030. Urakkamuotona toimii yhteistoiminnallinen projektinjohtourakka tavoitebudjetilla, joka pitää sisällään kehitysvaiheen sekä kaksi (2) toteutusvaihetta.
Hankinta sisältää hankkeen osalta HRJ18 tehtäväluetteloiden mukaiset tehtävät C - K sekä rakennuttamisohjelman mukaiset erikseen määritellyt tehtävät. Hankintaan sisältyy seuraavat tehtävät:
1 Rakennuttamiskonsultointi, projektinjohtotehtävät ja niihin liittyvät asiantuntijatehtävät
2 Valvonta- ja asiantuntijatehtävät, rakennus- ja maanrakennustekniikka
3 Valvonta- ja asiantuntijatehtävät, LVIAJ- ja sähkötekniikka
4 Valvonta- ja asiantuntijatehtävät, puhtaudenhallinta
5 Valvonta- ja asiantuntijatehtävät, kosteudenhallinta
6 Valvonta- ja asiantuntijatehtävät, työturvallisuuskoordinointi
Hankinnassa on kyse julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain (1397/2016, ”hankintalaki”) 26 §:n mukaisen EU-kynnysarvon ylittävästä rakennusurakasta. Hankintamenettelynä käytetään hankintalain 34-35 §:n mukaista neuvottelumenettelyä. Neuvotteluihin kutsutaan ne 3 -5 vähimmäisvaatimukset täyttävää osallistumishakemuksen jättänyttä ehdokasta, jotka ovat saaneet parhaat vertailupisteet osallistumishakemusten perusteella, ellei tällaisia ehdokkaita ole edellä sanottua vähemmän.
Tarjouspyyntö- ja hankinta-asiakirjat ovat saatavilla suomen kielellä. Osallistumishakemus sekä tarjous liitteineen tulee laatia suomen kielellä. Hankintayksiköllä on oikeus keskeyttää hankintamenettely sopimusta tekemättä. Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tai rinnakkaiset tarjoukset eivät ole sallittuja.
Hankintaprosessin kuvaus
Vaihe 1: Osallistumishakemuksen perusteella valitaan soveltuvuusvaatimukset täyttävät 3–5 toimittajaa neuvotteluihin pisteyttämällä henkilöreferenssit.
Vaihe 2: Neuvotteluihin valituilta toimittajilta pyydetään alustava projekti- ja valvontasuunnitelma sisältäen työmääräarvion. Kyseisien toimittajien kanssa käydään tarkemmat neuvottelut annettujen alustavien suunnitelmien pohjalta. Neuvotteluissa toimittajilta pyydetään näkemykset toimeksiannon toteutuksesta, työmääristä ja resurssitarpeista, jonka jälkeen tilaaja pyytää lopulliset tarjoukset.
Vaihe 3: Toimittajilta pyydetään neuvotteluiden pohjalta tarkennettu projekti- ja valvontasuunnitelma sekä tuntiarvioon perustuva tavoite- ja kattohintainen tarjous. Lopulliset tarjoukset pisteytetään hinta-laatupisteytyksellä, jossa hinnan painoarvo on 30 % ja laadun 70 %. Tämän perusteella Tilaaja tekee hankintapäätöksen kokonaistaloudellisimman tarjouksen tehneestä toimittajasta ja toimeksiannosta laaditaan erillinen hankintasopimus.