516709 / Tietopyyntö: Tilavarausjärjestelmä

Määräaika: 16.8.2024 12:00 (UTC+03:00)
Määräaikaan:

Tietopyynnön tiivistelmä

Kaikkien tietojen näyttäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.
516709 / Tietopyyntö: Tilavarausjärjestelmä
Hankintailmoitus­tyyppi
Tietopyyntö
Julkaistu
13.6.2024 15:01 (UTC+03:00)
Kysymysten jätön määräaika
2.8.2024 12:00 (UTC+03:00)
Tarjousten määräaika
16.8.2024 12:00 (UTC+03:00)
Organisaatio
Kalajoen kaupunki
Kuvaus
Tämä ilmoitus ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan tietopyyntö, jolla pyritään kartoittamaan markkinoita ja kehittämään hankinnan kilpailutusasiakirjoja. Tavoitteena on kartoittaa hankinnan kohteen markkinoita sekä saada kattavasti tietoa saatavuudesta, toteutusmahdollisuuksista sekä potentiaalisista palveluntarjoajista.
Tietopyyntö ei sido tietopyynnön antajaa tai siihen vastanneita.
Tietopyyntö ei velvoita Kalajoen kaupunkia toteuttamaan hankintaa tietopyynnössä tai sen liitteissä kuvatulla tavalla ja tarjouskilpailu voidaan myös jättää toteuttamatta. Tietopyyntöön vastanneille ei makseta korvausta tietopyynnön tekemisestä tai mahdollisiin tietopyyntöön liittyviin esittelytilaisuuksiin osallistumisesta.
Kalajoen kaupunki pyytää tietoja markkinoilla olevista tilavarausjärjestelmistä, joiden avulla voi hallinnoida kohteiden vuokrausta, laskutusta ja lukituksen ohjausta. Järjestelmän tulee huomioida tilakohtaiset riippuvuudet varausten yhteydessä. Järjestelmä sisältää option ovenpielinäytöistä. Ovenpielinäytöltä on tehtävissä näytöltä varaaminen.
Tilavarausjärjestelmän kautta varataan kaupungin liikuntatiloja, kokoustiloja, juhlatiloja sekä venepaikkoja.
Tällä tietopyynnöllä on tarkoitus kartoittaa toimittajia, jotka pystyvät tarjoamaan ilmoituksella kuvattuja järjestelmiä. Pyydämme hankinnasta kiinnostuneita tavarantoimittajia vastaamaan esitettyihin vaatimuksiin sekä halutessaan toimittamaan vastausten yhteydessä esitteen tuotteista ja referensseineen, jotka voisivat vastata Tilaajan esittämiin tarpeisiin.
Tarkka vaatimusmäärittely liitteenä.