2021-040 / Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilökuljetuspalvelut Itä-Uudellamaalla

Määräaika: 29.6.2025 11:05 (UTC+03:00)
Määräaikaan:

Osallistumispyynnön tiivistelmä

Kaikkien tietojen näyttäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.
2021-040 / Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilökuljetuspalvelut Itä-Uudellamaalla
Hankintailmoitus­tyyppi
Sosiaalipalvelut ja muut erityispalvelut - hankintasopimukset - Hankintailmoitus (DPS)
Julkaistu
1.7.2021 8:10 (UTC+03:00)
Kysymysten jätön määräaika
29.6.2025 11:05 (UTC+03:00)
Tarjousten määräaika
29.6.2025 11:05 (UTC+03:00)
Organisaatio
Itä-Uudenmaan hyvinvointialue
Kuvaus
Hankinnan kohteena ovat sosiaali- ja terveydenhuollon lainsäädäntöön perustuvat tilaajan asiakkaiden ja potilaiden yksilölliset ja ryhmäkuljetukset sekä muut sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämiseen liittyvät, tarpeen mukaiset kuljetukset. Kuljetuspalvelu pitää sisällään tarpeen mukaisen ajoneuvon sekä kuljettajan. Kuljetusten kokonaisvaltaisesta ohjauksesta, tilausvälityksestä ja reitityksestä vastaa tilaajan ohjauskeskus.
Hankinnan kohteena olevia sosiaalihuollon henkilökuljetuksia ovat sosiaalihuoltolakiin, vammaispalvelulakiin ja kehitysvammalakiin perustuvat kuljetukset. Hankinnan kohteen olevat terveydenhuollon henkilökuljetukset ovat terveydenhuoltolain mukaisia kiireettömiä potilassiirtoja ja muita terveydenhuollon kuljetuksia. Ensihoitopalveluun liittyvät kiireelliset kuljetukset ambulanssilla eivät ole hankinnan kohteena.
Kyseessä ovat palvelun käyttäjien perusoikeuksien toteutumisen kannalta merkitykselliset palvelut. Hankinnan tarkoituksena on turvata palveluiden jatkuvuus, saatavuus ja kattavuus sekä palvelujen käyttäjien erityistarpeiden huomioiminen.
Hankinnan kohteena ovat myös sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön kuljetukset sekä vähäisessä määrin myös muut tilaajan tarpeen mukaiset henkilökuljetukset. Hankinnan kohteena voi olla vähäisessä määrin tilaajan toimintaan liittyviä tavarakuljetuksia. Tavarakuljetukset ovat esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollon tarvike- ja materiaalikuljetuksia ja vastaavia. Tavarakuljetuksia voidaan toteuttaa erikseen tai yhdisteltynä henkilökuljetuksiin.
Itä-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa hankintajärjestelmän ylläpitämisestä.
Hankintajärjestelmä on voimassa neljä (4) vuotta sen perustamisesta lukien. Tilaaja voi jatkaa voimassaoloa uudella hankintailmoituksella.
Hankintayksikkö toteuttaa jatkossa henkilökuljetuspalveluiden kilpailutuksia dynaamisessa hankintajärjestelmässä tarpeen mukaan. Päästäkseen mukaan tarjouskilpailuihin palveluntuottajan on tehtävä osallistumishakemus vastaamalla tähän osallistumispyyntöön.
Hankintajärjestelmän kohde ja ehdot on kuvattu osallistumispyynnön liitteessä DYNAAMISEN HANKINTAJÄRJESTELMÄN PERIAATTEET.