518407 / Matkailun yhteismarkkinointi- ja kehittämispalvelut

Määräaika: 11.10.2024 12:00 (UTC+03:00)
Määräaikaan:

Tiivistelmä

Kaikkien tietojen näyttäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.
518407 / Matkailun yhteismarkkinointi- ja kehittämispalvelut
Hankintailmoitus­tyyppi
Kilpailu [TED eF[16]]
Julkaistu
2.9.2024 16:40 (UTC+03:00)
Kysymysten jätön määräaika
23.9.2024 12:00 (UTC+03:00)
Tarjousten määräaika
11.10.2024 12:00 (UTC+03:00)
Organisaatio
Inarin kunta
Kuvaus
Hankinnan kohteena on Inarin kunnan (hankintayksikkö) tarvitsemat alueen matkailun yhteismarkkinointi- ja kehittämispalvelut.
Hankittavien matkailun yhteismarkkinointi- ja kehittämispalvelujen tavoitteena on kasvattaa alueen vetovoimaa matkailukohteena, tukea alueen imagon rakentamista ja brändiä. Lisäksi hankittavilla palveluilla tavoitellaan alueen saavutettavuuden parantamista, alueelle suuntautuvan matkailun ympärivuotisuuden lisääntymistä, matkailijoiden alueella viettämän viipymän pidentymistä ja sosiaalisesti, taloudellisesti ja ekologisesti kestävän matkailun edistämistä.
Hankinnan kohde koostuu seuraavista palvelukokonaisuuksista:
1) Inari-Saariselkä-alueen matkailun markkinointi- ja myynninedistäminen
2) Yritys- ja sidosryhmäyhteistyö ja alueen kestävän matkailun edistäminen
3) Matkailualueen matkanjärjestäjä- ja mediayhteistyö
4) Saavutettavuustyö
Palvelukokonaisuuksien sisältö on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 1 Palvelukuvaus.
Hankinnan kohdetta ei ole jaettu osa-alueisiin. Tarjoajan on tarjottava kaikkia palvelukokonaisuuksia, eikä palvelukokonaisuuskohtaisia tai palvelukokonaisuuden sisäisiä osatarjouksia hyväksytä.
Hankinnan ennakoitu arvo on noin 250 000 euroa/vuosi (alv 0 %) 3 + 1 + 1 vuotta kunnanhallituksen tekemän päätöksen mukaisesti siten kuin kunnan talousarviossa vuosittain vahvistetaan.
Hankinta toteutetaan ns. käänteisenä kilpailutuksena, jossa hankintayksikkö on määrittänyt hinnan, jonka se on valmis maksamaan valittavalle palveluntuottajalle. Tarjoajien välinen kilpailu käydään yksinomaan laatuun liittyvillä perusteilla.
Tarjouskilpailun perusteella valitaan yksi (1) palveluntuottaja sopimuskumppaniksi. Sopimus solmitaan kolmen (3) vuoden määräajaksi, jonka jälkeen hankintayksikkö voi jatkaa sopimuksen voimassaoloa kaksi (2) kertaa yhdellä (1) vuodella. Sopimus on näin ollen 3+1+1-tyyppinen.
Hankinnan kohde on kuvattu tarkemmin jäljempänä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä.