HYVAEP/5488/2024 / KUTSU MARKKINAVUOROPUHELUUN: Hengityksen apuvälineet - laitteet

Tiivistelmä

Kaikkien tietojen näyttäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.
HYVAEP/5488/2024 / KUTSU MARKKINAVUOROPUHELUUN: Hengityksen apuvälineet - laitteet
Hankintailmoitus­tyyppi
Suunnittelu [TED eF[4]]
Julkaistu
17.9.2024 9:22 (UTC+03:00)
Organisaatio
Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Kuvaus
Tämä ilmoitus ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö vaan tietopyyntö, jonka tarkoituksena on kutsua potentiaalisia toimittajia markkinavuoropuheluun hankintayksikön kanssa.
Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue suunnittelee Hengityksen apuvälineiden laitteiden kilpailutusta. Tällä tietopyynnöllä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue pyytää potentiaalisilta toimittajilta tietoa markkinoilla olevista laitteista ja niiden ominaisuuksista hankinnan suunnittelun pohjaksi.
HANKINNAN KOHDE
Hankinnan kohde täsmenee vielä markkinavuoropuhelujen jälkeen. Alapuolella alustavat kuvaukset hankinnan kohteesta:
Hengityksen apuvälineet ovat osa lääkinnällistä kuntoutusta, ja apuvälinepalveluprosessin tavoitteena on löytää Tilaajan asiakkaan tarpeisiin, toimintakykyyn ja -ympäristöön sopiva apuväline. Laitteiden lisävarusteineen tulee olla kotikäyttöön soveltuvia ja uudelleen eri asiakkaille lainattavissa.
Tuotteiden tulee täyttää Suomen lakien ja asetusten vaatimukset, EU-direktiivien ja lain terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista edellyttämät vaatimukset. Tarjottujen tuotteiden on täytettävä tuotteelle määrättyjen standardien ja direktiivien vaatimukset sekä olla CE-merkitty.
Pyydämme toimittajailta esittelyä seuraavista laitteista ja lisätarvikkeista
- LÄÄKENEBULISAATTORI YLIPAINEKAPILLAARI
- UNIAPNEALAITE AUTOMAATTINEN
- ADAPTIIVINEN SERVOVENTILAATTORI
- KOSTUTIN UNIAPNEALAITTEESEEN
- KOSTUTIN KAKSOISPAINEVENTILAATTORIIN
- KAKSOISPAINEVENTILAATTORI
- HAPPIRIKASTIN, VERKKOVIRTAKÄYTTÖINEN
YLEISTÄ TIETOA
Tällä tietopyynnöllä/markkinakartoituksella ei pyydetä tarjouksia.
Markkinakartoitukseen/tietopyyntöön osallistuminen tai osallistumatta jättäminen ei vaikuta toimittajan asemaan mahdollisessa tarjouskilpailussa.
Markkinavuoropuhelukutsu ei sido vastaajaa (toimittajaa) tarjouskilpailuun osallistumiseen, eikä tähän ilmoitukseen vastaaminen
ole edellytyksenä myöhemmin varsinaiseen tarjouskilpailuun osallistumiselle. Markkinakartoitukseen osallistuvilla ei ole oikeutta saada korvausta osallistumisesta.
MARKKINAVUOROPUHELU
Toimittajia pyydetään varaamaan markkinavuoropuheluun aikaa max. 30 min. Toivomme esittelyn tarjottavista laitteista ja niiden ominaisuuksista ja toivomme, että aikaa jää myös hieman mahdollisten kysymysten esittämiseen. Toivomme saavamme myös sähköiset tuote-esitteet tuotteista.
Kaikki markkinavuoropuhelut pyritään pitämään samana päivänä to 24.10.2024. alk klo 8.30. Hankintayksikkö myöntää tarkemmat ajat ilmoittautumisjärjestyksessä ja kuittaa ajankohdan mahdollisimman pian osallistujalle.
Tapaamiset pidetään Microsoft Teamsin välityksellä tai vaihtoehtoisesti voi tulla paikanpäälle Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen Hankinta- ja logistiikkapalveluiden tiloihin (Östermyrankatu 6, 60220 Seinäjoki). Kutsu Teams-tapaamiseen tulee hankintayksiköltä.
Mikäli ajankohta ei sovi, toimittajat voivat osallistua lähettämällä sähköiset tuote-esitteet valikoimissaan olevista yllä mainituista tuotteista. Tuote-esitteet pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen [email protected] 18.10.2024 mennessä.
Ilmoittautumiset markkinavuoropuheluun pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen [email protected] to. 10.10.2024 klo 12 mennessä.
Otsikoksi: Ilmoittautuminen markkinavuoropuheluun. Ilmoittautumisen yhteyteen tieto osallistutteko Teamsin välityksellä, vai tuletteko paikanpäälle Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen Hankinta- ja logistiikkapalveluiden tiloihin (Östermyrankatu 6, 60220 Seinäjoki).
Suunnitelmissa on järjestää myöhemmin toinen tietopyyntö, jossa toimijoilla on mahdollisuus kommentoida tarjouspyyntöluonnosta sekä sen liitteitä.