HYVAEP/3822/2024 / TIETOPYYNTÖ, Ilmanvaihtosuodattimet

Tiivistelmä

Kaikkien tietojen näyttäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.
HYVAEP/3822/2024 / TIETOPYYNTÖ, Ilmanvaihtosuodattimet
Hankintailmoitus­tyyppi
Suunnittelu [TED eF[4]]
Julkaistu
20.8.2024 12:31 (UTC+03:00)
Organisaatio
Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Kuvaus
Tämä ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö vaan Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen TIETOPYYNTÖ ilmanvaihtosuodattimien kilpailutuksen suunnittelua varten (hankintalaki 65 §).
Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue (jäljempänä ”Tilaaja” tai ”Hankintayksikkö”) tulee kilpailuttamaan ilmanvaihtosuodattimet loppuvuoden 2024 aikana. Sopimuksen on tarkoitus alkaa tammikuussa 2025.
Tämän tietopyynnön tavoitteena on saada kattavasti tietoa, jotta valmisteilla oleva kilpailutus voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti. Tietopyyntöön vastaaminen ei ole edellytys kilpailutukseen osallistumiselle, eikä vaikuta tarjoajan asemaan. Tietopyynnössä esitetyt suunnitelmat ovat alustavia ja saattavat muuttua hankinnan valmistelun edetessä.
Tietopyyntöön vastaaminen ei sido tarjoajaa eikä vastaamatta jättäminen estä varsinaiseen kilpailutukseen osallistumista.
HUOM! Tässä vaiheessa ei pyydetä tarjouksia, eikä tähän tietopyyntöön vastaaminen sido vastaajaa millään tavoin tulevaa tarjouskilpailua silmällä pitäen. Vaatimukset löytyvät lähetettävistä dokumenteista.
Oheisissa dokumenteissa on esitetty vaatimuksia ja ehdotuksia julkaistavaan tarjouspyyntöön liittyen. On erittäin tärkeää, että potentiaaliset tarjoajat perehtyvät suunniteltuihin vaatimuksiin ja kommentoivat niitä, jotta tarjouspyynnöstä saadaan laadittua mahdollisimman tarkoituksenmukainen. Kommentoimalla dokumentteja voidaan myös ehkäistä epätarkoituksenmukaisten vaatimusten ottamista tarjouspyyntöön.
Tietopyynnön vastausohjeet löytyvät oheisista liitteistä.