HUS 478-2023 / Radiologian ja leikkaustoiminnan säteilytekniset kuvantavat laitteet (DPS)

Määräaika: 12.2.2028 16:00 (UTC+02:00)
Määräaikaan:

Tiivistelmä

Kaikkien tietojen näyttäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.
HUS 478-2023 / Radiologian ja leikkaustoiminnan säteilytekniset kuvantavat laitteet (DPS)
Hankintailmoitus­tyyppi
Kilpailu [TED eF[16]]
Julkaistu
6.3.2024 17:08 (UTC+02:00)
Kysymysten jätön määräaika
1.4.2024 12:00 (UTC+03:00)
Tarjousten määräaika
12.2.2028 16:00 (UTC+02:00)
Organisaatio
HUS-yhtymä
Kuvaus
HUS-yhtymä perustaa dynaamisen hankintajärjestelmän (jäljempänä myös DPS) radiologian ja leikkaustoiminnan säteilyteknisten kuvantavien laitteiden sekä niiden laitesidonnaisten tarvikkeiden hankkimiseen.
Hankittavat tuotteet määritellään tarkemmin kussakin dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisessä kilpailutuksessa.
Pyydämme osallistumishakemuksia perustettavaan dynaamiseen hankintajärjestelmään (jäljempänä myös DPS). Järjestelmästä hankitaan erilaisia tuotteita perusterveydenhuollon sekä erikoissairaanhoidon käyttöön. Dynaamiseen hankintajärjestelmään voi hakea tarjoajaksi, jos täyttää soveltuvuusvaatimukset, jotka on osa-aluekohtaisesti ilmoitettu ESPD-lomakkeella ja kohdassa Hankinnan kohteen kriteerit. Siihen otetaan mukaan kaikki soveltuvuusvaatimukset täyttävät ehdokkaat
Hankittaviin tuoteryhmiin kuuluu (osa-alueittain):
1) Natiivikuvauslaitteet, sisältäen sekä kiinteästi asennettavat että liikuteltavat (osastokuvaus) laitteet
2) Mammografiakuvauslaitteet
3) Hampaiston ja leukojen alueen kuvantamislaitteet, sisältäen panoraamakuvauslaitteet sekä KKTT-laitteet mahdollisilla kefalometriakuvausominaisuuksilla
4) Liikuteltavat C-kaarilaitteet leikkaustoimintaan ja muihin toimenpiteisiin
Perustettava DPS ei koske magneettikuvauslaitteita, muita tietokonetomografialaitteita, fuusiokuvantamislaitteita, kiinteästi asennettavia läpivalaisulaitteita eikä ultraäänilaitteita.
HUSin tavoitteena on hankkia joustavalla ja yksinkertaisella menettelyllä laadukkaita tuotteita, tarvikkeita ja palveluita tukemaan potilaiden hoitoa.
Radiologian ja leikkaustoiminnan säteilyteknisten kuvantavien laitteiden dynaaminen hankintajärjestelmä on voimassa 12.02.2028 saakka, ellei sitä erillisellä ilmoituksella lyhennetä tai pidennetä.
HUS arvioi osallistumispyynnön julkaisuhetkellä, että dynaamisen hankintajärjestelmän sisällä julkaistaan vuosien 2024-2028 aikana 25 kilpailutusta. Määrä on alustava arvio, joka voi muuttua merkittävästikin kun kilpailutustarve ja tuotteiden ryhmittely selkeytyy myöhemmin.
HUS arvioi osallistumispyynnön julkaisuhetkellä dynaamisen hankintajärjestelmän koko keston kokonaisarvoksi enintään 12 000 000 euroa huomioiden kaikki järjestelmässä mahdollisesti tehtävät hankinnat mukaan lukien takuuajan jälkeisten huoltosopimukset arvot neljälle vuodelle laskettuna. Arvio on alustava ja perustuu tällä hetkellä tiedossa olevaan hankintatarpeeseen. HUS ei sitoudu mihinkään hankintamääriin tai määräostovelvoitteisiin tällä ilmoituksella. HUS harkitsee, missä laajuudessa se tekee laitteiston huoltosopimuksen vai hoidetaanko huolto sairaalan omana toimintana.
Dynaamisen hankintajärjestelmään voi jättää osallistumishakemuksia koko sen keston ajan. Se on voimassa hankintailmoituksessa ilmoitettuun päivään asti, ellei sitä keskeytetä tai muuteta dynaamisen hankintajärjestelmän voimassaollessa.
Varsinaiset hankinnat tehdään dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisillä kilpailutuksilla, joissa kuvataan ja täsmennetään hankinnan kohde. Jokaisesta sisäisestä kilpailutuksesta solmitaan erillinen sopimus. Sopimuskausi määritellään sisäisessä kilpailutuksessa erikseen tapauskohtaisesti.
Dynaaminen hankintajärjestelmä on kuvattu tarkemmin osallistumispyynnössä ja sen liitteissä.