516011 / Kutsu markkinavuoropuheluun: HUSK Ulkotöiden pienkaluston ja huoltojen hankinta 931409

Tiivistelmä

Kaikkien tietojen näyttäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.
516011 / Kutsu markkinavuoropuheluun: HUSK Ulkotöiden pienkaluston ja huoltojen hankinta 931409
Hankintailmoitus­tyyppi
Suunnittelu [TED eF[4]]
Julkaistu
22.8.2024 7:36 (UTC+03:00)
Organisaatio
HUS Kiinteistöt Oy
Kuvaus
HUS Kiinteistöt Oy valmistelee ulkotöiden pienkaluston ja niiden huoltojen kilpailutusta. Tämä on markkinavuoropuhelukutsu alan toimijoille.
Hankinnan kohteena on ulkotöiden pienkalusto ja niiden huoltojen hankinta. Pienkalustolla tarkoitetaan mm. ammattikäyttöön tarkoitettuja ruohonleikkureita, päältäajettavia ruohonleikkureita, puhaltimia sekä trimmereitä ja niiden huoltoja.
Ulkotöiden pienkaluston ja huoltojen hankinnat koskevat HUS-yhtymän (mm. HUS Kiinteistöt Oy ja KOY HUS Asunnot) toiminta-alueella sijaitsevien sairaaloiden ja muiden toimipisteiden ulkotyö tarpeita. Tällaisia toimipisteitä (sairaaloita) sijaitsee etenkin Helsingin, Espoon, Vantaan, Hyvinkään, Lohjan, Porvoon ja Raaseporin alueella, mutta toimintaa on myös muilla paikkakunnilla pienemmässä mittakaavassa.
Markkinavuoropuhelun aiheina ovat:
- hiilijalanjälki
- ammattikäyttöön tarkoitetun pienkaluston saatavuus ja valikoima
- huoltotoiminta
- muut alan yleiset huomioitavat asiat.
Markkinavuoropuhelu käydään kirjallisena.
Pyydämme ilmoittautumaan kirjalliseen markkinavuoropuheluun 6.9.2024 klo 12.00 mennessä lähettämällä
osallistumispyynnön sähköpostitse osoitteeseen [email protected].
Lähetämme kaikille ilmoittautuneille viimeistään 9.9.2024 hankintaan liittyvät markkinavuoropuhelu kysymykset. Markkinavuoropuhelussa on mahdollista esittää vastausten lisäksi muita kommentteja ja näkemyksiä tulevaa kilpailutusta koskien.
Tämä on kutsu markkinavuoropuheluun, kyseessä ei ole tarjouspyyntö. Markkinavuoropuheluun osallistumisesta ei makseta korvausta. Markkinavuoropuheluun osallistuminen ei estä eikä pakota osallistumista tulevaan tarjouskilpailuun.