419381 / Terveydenhuollon tutkimus-, hoito- ja kuntoutuspalveluiden hankinta

Määräaika: 31.12.2027 0:00 (UTC+02:00)
Määräaikaan:

Osallistumispyynnön tiivistelmä

Kaikkien tietojen näyttäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.
419381 / Terveydenhuollon tutkimus-, hoito- ja kuntoutuspalveluiden hankinta
Hankintailmoitus­tyyppi
Sosiaalipalvelut ja muut erityispalvelut - hankintasopimukset - Hankintailmoitus (DPS)
Julkaistu
28.10.2022 10:35 (UTC+03:00)
Kysymysten jätön määräaika
31.12.2027 0:00 (UTC+02:00)
Tarjousten määräaika
31.12.2027 0:00 (UTC+02:00)
Organisaatio
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
Kuvaus
Hankinnan kohteena ovat tutkimus-, hoito- ja kuntoutuspalvelut Pohjois-Pohjaanmaan hyvinvointialueen asiakkaille.
Hankinnan kohteena palveluntuottajarekisterissä ovat perusterveydenhuollossa, erikoissairaanhoidossa tai lääkinnällisenä kuntoutuksena asiakkailleen järjestämät seuraavat palvelut:
• psykologiset ja neuropsykologiset tutkimuspalvelut,
• psykiatrian alojen erikoislääkäripalvelut,
• neuropsykologiset kuntoutuspalvelut,
• psykoterapiapalvelut,
• musiikkiterapiapalvelut,
• puheterapiapalvelut,
• fysioterapiapalvelut
• lymfaterapiapalvelut (osana fysioterapiaa),
• toimintaterapiapalvelut,
• jalkaterapiapalvelut ja
• muut mahdolliset terapia- ja kuntoutuspalvelut.
Fysioterapiaa, toimintaterapiaa tai psykoterapiaa voidaan toteuttaa myös ratsastusterapiana tai eläinavusteisena.
Hyvinvointialue toteuttaa palveluntuottajarekisterin kohteena olevien palvelujen hankinnat tässä palveluntuottajarekisterissä.
Hankinta toteutetaan joustavana sähköisenä palveluntuottajarekisterinä (jatkossa palveluntuottajarekisteri), joka tarkoittaa hankintayksikön suunnittelemaa ja kuvaamaa hankintalain periaatteiden mukaista menettelyä hankinnan kohteena olevien palveluiden hankkimiseen. Hankinnan sähköisenä järjestelmänä hyödynnetään soveltuvin osin hankintalain 49 – 52 §:n tarkoittamaa dynaamista hankintajärjestelmää.
Palveluntuottajarekisteri on voimassa viisi (5) vuotta, minkä aikana palveluntuottajarekisterin sisäiset tarjouskilpailut tehdään. Tilaaja voi jatkaa palveluntuottajarekisterin voimassaoloa uudella hankintailmoituksella.
Palveluntuottajat voivat hakeutua palveluntuottajarekisteriin perustamisvaiheessa ja myöhemmin sen voimassaolon aikana. Palveluntuottajan hakeutuminen palveluntuottajarekisteriin tapahtuu jättämällä osallistumishakemus osallistumispyynnön mukaisesti. Saadakseen tarjouspyyntöjä ja voidakseen tehdä tarjouksia, palveluntuottajan on ensin tultava hyväksytyksi palveluntuottajarekisteriin.
Perustamisvaiheen jälkeen hyvinvointialue käsittelee osallistumishakemukset 10 työpäivän kuluessa osallistumishakemuksen vastaanottamisesta. Jos hakemus saapuu järjestelmän ollessa suljettuna, hakemus käsitellään järjestelmän uudelleen avauduttua. Hyvinvointialue voi pidentää määräaikaa 15 työpäivään perustellusta syystä. Hyvinvointialue voi pidentää käsittelyaikaa myös, jos palveluntuottajarekisterin sisällä ei julkaista tarjouspyyntöä ennen järjestelmään hyväksymistä koskevien ratkaisujen tekemistä. Mikäli käsittelyaikaa pidennetään, hyvinvointialue ilmoittaa siitä.
Järjestelmä on suljettuna vuosittain:
• heinäkuun ajan ja
• joulukuun 15. päivän – loppiaisen välisen ajan.
Tänä aikana tarjouspyyntöjä ei lähetetä.
Ensimmäiset palveluntuottajarekisterin sisäiset tarjouspyynnöt lähetetään, kun ainakin kaikki asetettuun määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset on käsitelty.
Palveluntuottajarekisterin kohde ja ehdot on kuvattu tarkemmin osallistumispyynnön liitteessä Palveluntuottajarekisterin periaatteet.