3625/02.08.00.06/2024 / Asuinrakennusten purku-urakan hankinta

Määräaika: 5.8.2024 12:00 (UTC+03:00)
Määräaikaan:

Tiivistelmä

Kaikkien tietojen näyttäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.
3625/02.08.00.06/2024 / Asuinrakennusten purku-urakan hankinta
Hankintailmoitus­tyyppi
Kansallisen kynnysarvon alittava hankinta (pienhankinta)
Julkaistu
26.6.2024 12:33 (UTC+03:00)
Kysymysten jätön määräaika
4.7.2024 12:00 (UTC+03:00)
Tarjousten määräaika
5.8.2024 12:00 (UTC+03:00)
Organisaatio
Salon kaupunki
Kuvaus
Salon kaupungin maankäyttöpalvelut (jäljempänä hankintayksikkö/tilaaja) pyytää tarjouksia kolmen asuinrakennuksen sekä niiden talousrakennusten ja piharakenteiden purkutyöstä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien asiakirjojen mukaisesti.
Kohteet sijaitsevat Salon kaupungissa osoitteissa Ollikkalankatu 42, Metsäkedonkatu 42 ja Tähtelänkatu 6. Asuinrakennukset on rakennettu arviolta 1930- ja 1950 lukujen välillä. Tähtelänkadun kohteessa on ollut öljylämmitys, muut kohteet ovat olleet sähkö-/puulämmitteisiä.
Kaikki rakennukset puretaan perustuksia myöden. Myös kaikki piharakenteet puretaan (ml. rakennetut aitarakenteet) ja urakka-alueilla oleva irtain jäte viedään pois (urakka-alueet, LIITE 1). Metsäkedon- ja Tähtelänkadun kohteille on purkuluvat, Ollikkalankadun purkulupa on lainvoimainen aikaisintaan 17.7.2024.
Kaikista olemassa olevista rengaskaivoista poistetaan kaksi ylintä rengasta ja kaivot täytetään maa-aineksella. Vesi- ja viemäriliitokset tulpataan. Tähtelänkadun kohteessa purkutyöt on aloitettava maanalaisen öljysäiliön mahdollisella tyhjentämisellä ja poistamisella.
Kaikki työmaa-alueet on aidattava työskentelyn ajaksi ja purkualue tasoitetaan tonteilla olevilla maa-aineksilla. Urakka toteutetaan kokonaisvastuu-urakkana. Purku-urakoitsija toimii kohteen pääurakoitsijana ja lainsäädännön tarkoittamana päätoteuttajana sekä työmaapalveluista ja työmaan johtovelvollisuuksista vastaavana urakoitsijana kaikkine siihen liittyvine velvoitteineen.
Urakoitsijalle kuuluu ja tarjouksen tulee kattaa rakennusten ja piharakenteiden purku kaikkine töineen. Tarjouksen tulee kattaa kaikkine kustannuksineen myös purkutyön edellyttämät rakennustekniset apu-, teline-, nosto- ja siivoustyöt jätemaksuineen ja kuljetuksineen.
Rakennusjäte tulee purkamisen yhteydessä lajitella ympäristösuojeluyksikön ohjeiden mukaisesti. Urakoitsijan on ennen purkutöihin ryhtymistä toimitettava selvitys rakennuspurkujätteen käsittelystä Salon kaupungin rakennusvalvontaan ja saatava tälle hyväksyntä Salon kaupungin ympäristösuojeluviranomaiselta. Ennen purkutöihin ryhtymistä tulee urakoitsijalla olla kohteeseen hyväksytty vastaava työnjohtaja. Asbestin purkutöissä on noudatettava asbestin purkutöistä annettuja määräyksiä ja ohjeita. Asbestijätteen kuljetuksessa on käytettävä ELY-keskuksen hyväksymää kuljetusyrittäjää, jolla on voimassa kullekin rakennusosalle hyväksytty kuljetuslupa (hyväksytty jätehuoltorekisteriin).
Kaikista purkukohteista on tehty haitta-ainekartoitukset, joiden sisältö on huomioitava purkutöiden suorittamisessa ja purkujätteiden käsittelyssä. Asbesti- ja haitta-ainekartoitusraportit ovat tarjouspyynnön liitteinä (haitta-ainekartoitukset, LIITE 2).
Kohteet tulee olla purettuna ja vastaanotettuna viimeistään 30.11.2024.