516155 / Tietopyyntö vakuutusalan konsultointipalvelun hankinnasta

Deadline: 27/06/2024 11:00 (UTC+03:00)
To deadline:

Summary of the request for information

Viewing all the information requires that you register and log in to the service.
516155 / Tietopyyntö vakuutusalan konsultointipalvelun hankinnasta
Type of contract notice
Request for information
Published
11/06/2024 13:48 (UTC+03:00)
Deadline for submitting questions
27/06/2024 11:00 (UTC+03:00)
Deadline for tenders
27/06/2024 11:00 (UTC+03:00)
Organisation
Turun kaupunki
Description
Tämä on tietopyyntö koskien vakuutusalan konsultointipalveluiden hankintaa. Tämä ilmoitus ei ole ennakkoilmoitus, hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan tarkentava markkinakartoitus eli tietopyyntö.
Turun kaupunki valmistelee vakuutusalan konsultoinnin kilpailutusta, johon kuuluisi kattava vakuutusanalyysi, kaupungin vakuutuskokonaisuuden kilpailutus ja lisäksi vakuutusten hallintaan liittyen jatkuva palvelu. Hankittava kokonaisuus koskee julkisen hallinnon vakuutuksia, eli kaupungin vakuutuksia, joihin vuoden 2025 alusta lähtien kuuluvat myöskin tulevan Turun työllisyysalueen tarvitsemat vakuutukset (esim. valmennuksiin tai työkokeiluihin liittyvät tapaturvakuutukset ja ryhmävastuuvakuutukset).
1. Arvionne hinnasta esitetyssä kokonaisuudessa? Kuinka laskisitte hinnan esitetyn mukaiselle palvelulle? Tässä tarkoitetaan nyt vakuutusanalyysin tekoa, vakuutuskokonaisuuden kilpailutusta ja sitten arviota vuosittaisesta hinnasta vakuutusten hallintapalvelulle, eikä itse vakuutuksista maksettavaa hintaa
2. Mitä vaatimuksia tulisi asettaa vakuutusanalyysille? Mitä asioita laadukas ja kattava vakuutusanalyysi sisältää?
3. Kuinka vakuutusanalyysi voitaisiin pisteyttää osana tarjousten vertailua? Jos vaikka pyydettäisiin jonkinlainen esimerkkianalyysi vastaavan kaltaiselle organisaatiolle tehdystä vakuutusanalyysistä tai yleisluontoinen kuvaus analyysistä ja sen sisällöstä.
4. Mitä vaatimuksia kannattaa asettaa vakuutusten hallinnointipalveluun liittyen? Toisin sanoen, mitä palvelun tulisi nähdäksenne sisältää?’
5. Mitkä tiedot ovat olennaisia kertoa tarjouspyynnössä?
Pyydämme vastaamaan edellämainittuja koskeviin kysymyksiin niille tietopyynnössä varattuihin kohtiin.
Halutessaan voitte myös kommentoida suunniteltua hankintaa muilta osin.
Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan hankintaa tämän tietopyynnön perusteella, eivätkä tietopyynnössä esitetyt kuvaukset/määritykset sido tilaajaa.
Annetut vastaukset käsitellään luottamuksellisesti.