496427 / TIETOPYYNTÖ: Forssan sairaalan kiirevastaanoton lääkäripalvelu

Summary

Viewing all the information requires you to register for and log in to the service.
496427 / TIETOPYYNTÖ: Forssan sairaalan kiirevastaanoton lääkäripalvelu
Type of contract notice
Planning [TED eF[4]]
Published
08/02/2024 14:45 (UTC+02:00)
Organisation
Tuomi Logistiikka Oy
Description
Kanta-Hämeen hyvinvointialue hankkii perusterveydenhuollon yleislääkäritasoista kiirevastaanottopalvelua toteutettavaksi Forssan sairaalan tiloissa. Toiminnan perustarkoituksena on vastata kiireellistä hoitoa vaativien potilaiden avuntarpeeseen perusterveydenhuollon keinoin virka-aikana ja virka-ajan ulkopuolella, kuitenkin korkeintaan klo 22 asti. Kiirevastaanotolle hankintaan kahden lääkärin työpanos. Tarkempi kuvaus hankittavasta palvelusta on esitetty palvelukuvauksella ja hankintasopimuksella.
Tietopyyntöön vastaajia pyydetään perehtymään asiakirjoihin ja antamaan kommentteja Forms-lomakkeen kautta hankinnan valmistelijoille: https://forms.office.com/e/NACFfbX5EY. Tietopyyntöön pyydetään vastauksia 19.2.2024 klo 11 mennessä.
Kyseessä on tietopyyntö, ei ennakkoilmoitus, ei hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö. Tietopyyntö ja siihen annetut vastaukset eivät sido kumpaakaan osapuolta. Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan hankintaa tietopyynnön perusteella, eivätkä tietopyynnössä esitetyt kuvaukset tai määritykset sido tilaajaa.