450959 / Kutsu markkinavuoropuheluun: Lappeenrannan palloiluhallin rakentamisen toteuttaminen

Deadline: 31/03/2023 13:00 (UTC+03:00)
To deadline:

Summary of the request for information

Viewing all the information requires you to register for and log in to the service.
450959 / Kutsu markkinavuoropuheluun: Lappeenrannan palloiluhallin rakentamisen toteuttaminen
Type of contract notice
Request for information
Published
17/03/2023 15:14 (UTC+02:00)
Deadline for submitting questions
31/03/2023 12:59 (UTC+03:00)
The deadline for tenders
31/03/2023 13:00 (UTC+03:00)
Organisation
Lappeenrannan kaupunki
Description
TÄMÄ EI OLE HANKINTAILMOITUS TAI TARJOUSPYYNTÖ. Kyseessä on kutsu markkinavuoropuheluun, jonka tarkoituksena on kartoittaa jalkapallon ja pesäpallon harrastamisen ja kilpailemisen tarpeisiin vastaavan palloiluhallin rakentamisen toteuttamisesta kiinnostuneita toimijoita.
Lappeenrannan kaupunginvaltuusto on päättänyt vuoden 2023 talousarviossa jalkapallon ja pesäpallon harrastamisen sekä kilpailemisen tarpeisiin vastaavan palloiluhallin rakentamisen toteuttamisen selvitystyöstä.
Hallin mahdollinen rakentamisen aikataulu tarkentuu myöhemmin. Hallin rakentamisesta ei ole tehty päätöstä.
Ennen mahdollista kilpailutusta kaupungin on tarkoituksenmukaista selvittää palloiluhallin toteuttamisesta Lappeenrantaan kiinnostuneet yritykset ja yhteisöt markkinavuoropuhelun avulla.
Lappeenrannan kaupunki kutsuu markkinavuoropuheluun jalkapallon ja pesäpallo harrastamiseen ja kilpailemiseen soveltuvan hallin rakentamisen toteuttamisen vaihtoehdoista Lappeenrannan kaupungin alueelle soveltuvaan paikkaan.
Markkinavuoropuhelun tavoitteena on muun ohessa selvittää yritysten ja yhteisöjen mahdollisuuksia, resursseja ja muita huomionarvoisia näkökulmia palloiluhallin toteuttamiseksi Lappeenrantaan.
Markkinavuoropuhelu on osa palloiluhallin toteuttamiseen liittyvää selvitystä. Vuoropuhelujen jälkeen kaupungin toimijoilla on paremmat pohjatiedot arvioida palloiluhallin toteuttamisen edellytyksiä yhteistyössä yksityisen toimijan kanssa. Markkinavuoropuhelun toteuttamisesta vastaavat Lappeenrannan kaupungin konsernihallinto ja hankintapalvelut.
Lappeenrannan kaupunki järjestää Lappeenrannan palloiluhallista kiinnostuneille toimijoille markkinavuoropuheluita myöhemmin erikseen sovittavina ajankohtina.
Tilaisuudet järjestetään Lappeenrannan kaupungintalolla (Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta, tarkempi paikka ilmoitetaan ilmoittautumisen jälkeen).
Markkinavuoropuheluun ilmoittaudutaan 31.3.2023 klo 13 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Ilmoita sähköpostissa, ketkä osallistuvat organisaatiostanne markkinavuoropuheluun.
Markkinavuoropuheluun osallistuminen ei sido toimijaa mahdolliseen tulevaan hankintaan. Markkinavuoropuheluun osallistumisesta ei makseta palkkiota.