431567 / Joutsan kunnan kuljetuspalveluiden hankinta: Henkilökuljetukset

To deadline:

Notice summary

Viewing all the information requires you to register for and log in to the service.
431567 / Joutsan kunnan kuljetuspalveluiden hankinta: Henkilökuljetukset
Type of contract notice
EU prior information notice
Published
22/01/2023 10:40 (UTC+02:00)
Deadline for submitting questions
31/03/2023 23:59 (UTC+03:00)
The deadline for tenders
31/03/2023 23:59 (UTC+03:00)
Organisation
Joutsan kunta
Description
Joutsan kunta valmistelee koululaiskuljetusten sekä kunnan järjestämän asiointiliikenteen palveluhankintaa. Koululaiskuljetukset sisältävät esi- ja perusopetuksen, sekä lukiolaisten kuljetuksia. Kuljetusten tarve on sekä Leivonmäellä Kurkiauran koululla, että Joutsan yhtenäiskoululla ja lukiolla.
Tarjouskilpailu koskee niitä kuljetuksia, joita ei voida järjestää avointa joukkoliikennettä käyttäen.
Palvelun tulee täyttää Euroopan unionin suoraan velvoittavien säädösten, Suomen lakien ja asetusten sekä viranomaisten antamat määräykset.
Tämä ilmoitus ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö, vaan kyseessä on ennakkoilmoitus. Tämän ennakkoilmoituksen tarkoituksena on tiedottaa markkinoita tulevasta kilpailutuksesta, kartoittaa hankinnasta kiinnostuneita alan toimijoita ja potentiaalisia tarjoajia sekä tarkastella hankintakokonaisuuden tarkoituksenmukaista kilpailutustapaa.
Hankinnasta kiinnostuneet alan toimijat voivat halutessaan esittää vapaamuotoisia näkemyksiä ja muita kommentteja tulevaa kilpailutusta ja hankintakokonaisuutta koskien Joutsan kunnan yhteyshenkilöille sähköpostitse. Näkemykset tulevat ainoastaan hankinnan valmistelijoiden käyttöön. Mahdolliset yhteydenotot toivotaan 8.2.2023 mennessä ([email protected] ja/tai [email protected]), jotta niiden sisällöt ehditään huomioida kilpailutuksen valmistelussa.
Järjestämme kaikille hankinnasta kiinnostuneille alan toimijoille avoimen, yhteisen keskustelu- ja suunnittelutilaisuuden Joutsan lukion auditoriossa (koulutie 2, 19650 JOUTSA) keskiviikkona 8.2.2023 klo 18.30 alkaen.
Varsinainen hankintailmoitus ja tarjouspyyntö julkaistaan alustavan suunnitelman mukaan 28.2.2023 mennessä. Ennakkoilmoituksessa ilmoitetut tiedot hankinnasta ovat alustavia ja lopullinen hankintailmoitus ja tarjouspyyntö voivat poiketa tässä ennakkoilmoituksessa mainituista tiedoista.