431517 / Ulkokuntosali Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymään

To deadline:

Summary

Viewing all the information requires you to register for and log in to the service.
431517 / Ulkokuntosali Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymään
Type of contract notice
National procurement notification
Published
24/01/2023 16:01 (UTC+02:00)
Deadline for submitting questions
14/02/2023 12:00 (UTC+02:00)
The deadline for tenders
28/02/2023 12:00 (UTC+02:00)
Organisation
Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä
Description
Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä hankkii painopakalliset ja helposti säädettävät ulkokuntosalilaitteet, jotka soveltuvat eritasoisille kuntoilijoille. Laitevalikoima on oltava alla olevan erittelyn mukainen (laitteet) ja ne on toimitettava asennettuna tilaajan osoittamaan paikkaan (eritelty tarjouspyynnössä). Laitevalikoiman täytyy kattaa sekä ylä- että alaraajojen lihaskuntoharjoitteluun sopivat välineet. Vähintään yksi laite täytyy soveltua myös liikuntaesteiselle (pyörätuoli). Ulkokuntosaleja, jotka muodostuvat alla olevan laite-erittelyn mukaiseksi kokonaisuudeksi, hankintaan kaksi kappaletta. Toinen sijoittuu Lohjan Toivonkatu 2:een ja toinen Vihdin Ojakkalantie 2:een.
Ulkokuntosalille on varattu tasainen murskepohjalle tehty alusta 19*23 m (437 m2) Lohjan Toivonkatu 2:ssa ja lähes saman kokoinen alue ja alusta Vihdin Ojakkalantie 2:ssa. Ulkokuntosalin toimitusaika laitteet tuotuna ja asennettuna viimeistään 31.5.2023 mennessä. Tilaaja vastaa murskepohjan tekemisestä sekä siitä, että ulkokuntosalialueelle pääsee kuljetusvälineistön ja tarvittaessa maansiirtokoneen kanssa.
Tarjottava laitteisto oltava kokonaisratkaisu laiteasennuksineen, perustuksineen ja toimituksineen tilaajan osoittamaan paikkaan tasoitetulle murskepohjalle. Tasoitetun murskepohjan tekee tilaaja.
TOIMITETTAVA JA ASENNETTAVA LAITE-ERITTELY/ULKOKUNTOSALIKOKONAISUUS
-jalkaprässilaite
-jalkakyykkylaite
-vaakasoutulaite
-ylävetolaite
-penkkipunnerruslaite
-vinopenkkipunnerruslaite
-etupunnerruslaite
-hauislaite
-ojentajalaite
-”street workout” tyyppinen teline, "medium"-kokoa, jossa voi vetää leukaa, riippua apinapuissa. Mahduttava vähintään 2 harjoittelijaa samaan aikaan.
-yläraajalaite liikuntaesteiselle: esimerkiksi esteetön etupunnerrus
-vatsapenkki
-selänojennuslaite
-dippi
-yksi aerobinen "lämmittelylaite" (kuntopyörä tai ns. crosstrainer) vastuksen säädöllä
Laitteet koottuna, asennettuna toimittajan (tai toimittajan valitseman yhteistyökumppanin/alihankkijan) tekemille perustuksille.
MUUT TOIMITETTAVAT JA ASENNETTAVAT VARUSTEET (toimittaja voi käyttää yhteistyökumppania/alihankkijaa), NÄMÄ SISÄLLYTETÄÄN KOKONAISTOIMITUKSEEN JA KOKONAISHINTAAN
-turva-alusta Lohjalle, 437 m2
-turva-alusta Vihtiin, noin 400 m2
-metallinen korokepenkki terästä, 2 kpl eri korkuisia penkkejä (korkeus n.50 cm ja n. 80 cm)